Vitaliteit


Vitaliteit is meer dan de afwezigheid van ziekte of het ervaren van fysieke gezondheid. Het hangt samen met werkplezier, productiviteit en inzetbaarheid. Vitaliteit is een onderdeel van bevlogenheid. Bevlogenheid heeft positieve gevolgen voor arbeidsprestaties; bevlogen medewerkers blijken hun eigen enthousiasme in stand te houden.


Personal training


Bij HRM Compleet beschikken we over een prachtige Vitaliteitsruimte met moderne trainingsapparatuur en traint u in een anonieme en ontspannen setting. De medewerkers van HRM Compleet zijn specialist in het maken van trainings– en voedingsschema’s. Tevens staan onze medewerkers u op alle fronten bij om u te motiveren uw individuele doelen te behalen. Een van deze middelen is bijvoorbeeld de geavanceerde software waar wij over beschikken. Hiermee is het mogelijk om u intensief te volgen en daardoor heel direct en snel bij te sturen indien nodig.

Vitaliteit voor bedrijven


Het menselijk kapitaal vormt de kracht van ieder bedrijf. Vitale medewerkers maken het verschil voor een organisatie. HRM Vitaal traint en coacht medewerkers om een vitale levensstijl te bereiken. Met als resultaat: minder ziekteverzuim, een hogere productie en betere prestaties. Kortom, een vitale organisatie!

Loopbaan vitaaltraject


Wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers vitaal, gezond, veilig en met plezier kunnen blijven werken en dat zij zich blijven ontwikkelen? HRM kan de juiste ondersteuning bieden bij het in kaart brengen van kwaliteiten en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Individuele loopbaan coaching en begeleiding is gericht op iedere medewerker, van elke leeftijd en niveau die wil of moet nadenken over vervolgstappen in zijn loopbaan.

HRM kan de juiste ondersteuning bieden bij het in kaart brengen van kwaliteiten en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.