P&O & Verloning


Wanneer u kiest voor het loonabonnement van HRM Compleet nemen wij voor u de volledige verloning van uw personeel uit handen. Denk bijvoorbeeld aan aan- en afmelden van personeel, het opmaken van de arbeidsovereenkomsten, de ziekmeldingen, het verwerken van de vrije- en vakantiedagen, het opmaken van de loonstrook en het zorgdragen voor de aangifte Loonheffingen.


Personeel & Organisatie


Uw organisatie is continu in beweging, uw medewerkers ontwikkelen zich voortdurend. Het is de inspirerende taak van de HR manager om daar sturing en leiding aan te geven en u, als ondernemer, te ondersteunen met belangrijke specialistische vakkennis. HRM Compleet levert deze kennis. De HR manager van HRM Compleet adviseert en ondersteunt u op het gebied van personeel en organisatie. Samen met u stelt de HR manager het personeelsbeleid op, verzamelt informatie en onderhandelt over arbeidsvoorwaarden met het personeel.
In ‘voor- en tegenspoed’ wij staan naast de ondernemer.


Loonadministratie


U wilt als werkgever uiteraard nooit een onnodige discussie met uw werknemers over het salaris. Accurate en snelle verwerking van de salaris administratie is daarin key. Tevens is het voor u als werkgever belangrijk de juiste informatie omtrent uw personeelskosten op ieder gewenst tijdstip beschikbaar te hebben. HRM Compleet zorgt dat u deze informatie te allen tijden beschikbaar heeft. Wij nemen uw zorgen uit handen.
Vanaf iedere gewenste locatie kunt u met een uniek inlogcode in ons online salarissysteem de salarismutaties (zoals In- en uit dienst, registratie van ziektedagen, vakantie- en overuren etc.) inbrengen. Zodra de salarissen zijn verwerkt ontvangt u een e-mailbericht dat de informatie in ons archiefsysteem benaderbaar is.